Узнай песню
|
|
Lucky | Дата: Вторник, 26.07.2011, 23:48 | Сообщение # 1 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Итак, наши любимые меломаны, давайте проверим, кто из вас самый активный. Пишем три-четыре строчки из песни и угадываем ее название и исполнителя.
Я первая
"Каменная леди, ледяная сказка Вместо сердца - камень, вместо чувства маска И что, больно всё-равно."
|
|
| |
Цыпа | Дата: Пятница, 29.07.2011, 20:56 | Сообщение # 2 |
Beautiful Creature
Статус:
Смайл настроения:
| Одиночество - скука. Слава))
Suddenly someone will stare in the window Looking outside at the sky that had never been blue Oh there's a world without you I see the light
Одна из моих любимых песен!)))
Знаешь ведь, как говорят: «Меня просто такой нарисовали». (с) Ридли
|
|
| |
Lucky | Дата: Пятница, 29.07.2011, 22:54 | Сообщение # 3 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Цыпа, The Rasmus — Living in a World Without You Тоже лаффф ее It's holding me Morphing me And forcing me to strive А как на счет это?
|
|
| |
Кошка-в-босоножках | Дата: Суббота, 30.07.2011, 17:55 | Сообщение # 4 |
Заинтересованный
Статус:
Смайл настроения:
| Lucky, Muse - Hysteria узнаю ее из тысячи) She said walk on over here It's a bit of shade I will wrap you in my arms And only say
|
|
| |
Lucky | Дата: Суббота, 30.07.2011, 18:03 | Сообщение # 5 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Кошка-в-босоножках, Robert Pattinson - Let Me Sign
They watchin I know this I'm rockin I'm rolling I'm holding, I know it You know it
|
|
| |
Кошка-в-босоножках | Дата: Суббота, 30.07.2011, 18:27 | Сообщение # 6 |
Заинтересованный
Статус:
Смайл настроения:
| Lucky, да-да) обожаю эту песню) Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world...
|
|
| |
Leyla | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 00:36 | Сообщение # 7 |
✖ 107 Degrees ✖
Статус:
| Кошка-в-босоножках, Rihanna - Only girl in the world
Ooh, see the fire is sweepin' Our very street today Burns like a red coal carpet Mad bull lost its way War, children, it's just a shot away It's just a shot away It's just a shot away
|
|
| |
Lucky | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 10:51 | Сообщение # 8 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Leyla, The Rolling Stones — Gimme Shelter Кошка-в-босоножках, а моя песня как называется?
It's time to feel the rush To push the dangerous I'm gonna run back to, to the edge with you Where we can both fall over in love
|
|
| |
Кошка-в-босоножках | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 10:57 | Сообщение # 9 |
Заинтересованный
Статус:
Смайл настроения:
| Lucky, LADY GAGA - The Edge Of Glory You see my problem is this I'm dreaming away Wishing that heroes they truly exist I cry, watching the days Can't you see I'm a fool in so many ways
|
|
| |
Lucky | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 11:06 | Сообщение # 10 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Кошка-в-босоножках, Britney Spears «Oops!.. I Did It Again»
High above the mountains, far across the sea I can hear your voice calling out to me Brighter than the sun and darker than the night I can see your love shining like a light
|
|
| |
Leyla | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 13:47 | Сообщение # 11 |
✖ 107 Degrees ✖
Статус:
| Lucky, Celine Dion - You and I
My mother will start to worry - Beautiful, what's your hurry And my father will be pacing the floor - Just listen to the fireplace roar Now really I'd better scurry - Sweetheart, what's your hurry Well maybe just a half a drink more - Just put some record on while I pour
|
|
| |
Lucky | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 14:09 | Сообщение # 12 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Leyla, Rod Stewart duet With Dolly Parton — Baby, Its Cold Outside она?
When I became the sun I shone life into the man's hearts When I became the sun I shone life into the man's hearts
|
|
| |
Leyla | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 14:39 | Сообщение # 13 |
✖ 107 Degrees ✖
Статус:
| Lucky, да) но мне больше в исполнении Синатры нравится System Of A Down - Toxicity ??
I just can’t stop the feeling, don’t seem to go away. So if I hurt your feelings, don’t blame it all on me.
|
|
| |
Lucky | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 15:55 | Сообщение # 14 |
☀☆Sailor Lucky☆☀
Статус:
Смайл настроения:
| Leyla, да, она а твоя Tinie Tempah - Frisky?
Все между нами больше, чем ясно. Сердце от сердца тайны напьется, Вместе от старта, а там как придется. Только быть рядом, только не медли...
|
|
| |
Leyla | Дата: Воскресенье, 31.07.2011, 16:12 | Сообщение # 15 |
✖ 107 Degrees ✖
Статус:
| Lucky, Лавика - Счастье Цвета Платины? не знала, погуглила, оказалась неплохой))) а Frisky приставучая такая, мне она уже около года нравится
Wanted by the minister Wanted by the dean Wanted by the old folks Wanted by the teens Wanted by the dealers Wanted by the fiends Wanted by the girls in them tight, tight jeans And wanted by the lawyers (вы только обязательно послушайте, волшебная песня )
|
|
| |